"Het inzicht van één ogenblik is soms evenveel waard als de ervaring van een heel leven"


Over Kabebe

Ik ben Beppie Vermeulen. Kabebe staat voor: Kracht Bewustwording en Betrouwbaar.

Op mijn veertigste verjaardag kreeg ik een kaart met daarop de tekst: "Het leven begint bij 40!". 
En ik dacht, "welk leven dan?" 

Jarenlang zat ik opgesloten in een huwelijk waarin ik niet gelukkig was. Aan de buitenkant kon natuurlijk niemand dat zien. Maar van binnen was ik mijn eigenheid kwijt. Op die bewuste verjaardag heb ik een lijstje gemaakt van alle dingen die ik graag zou willen. En heb ik voor mezelf gekozen.

Vanaf dat moment ben ik gaan werken aan mijn - noem het maar - comeback. Dat ging niet vanzelf. Ik kwam o.a. in aanraking met narcisme. Met vallen en opstaan heb ik geleerd dat wat je is overkomen je niet verder helpt. Het gaat erom wat je doet met wat je is overkomen. 

Ik ben uiteindelijk geworden wie ik ben. Dat gun ik jou ook! Ik help je graag met je eigen proces om je eigenheid en veerkracht weer terug te vinden.
Mijn eigen ervaringen rond het samenleven met een partner met narcisme, het daarvan loskomen en de trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, zijn daarvoor een solide basis. 

Beppie Vermeulen

getekend portret van een vrouw

Omgaan met narcisme

Op internet vind je veel informatie over narcisme en de gevolgen daarvan. Er zijn goede cursussen en workshops te vinden voor slachtoffers van narcistische persoonlijkheid stoornissen. 

Maar met volgen van een cursus of training ben je er nog niet. Vaak begint het dan juist pas. Daarom heb ik ervoor gekozen om je coach, je buddy te zijn. De lotgenote die wél begrijpt wat je doormaakt en daardoor je het juiste steuntje in de rug kan geven. 

Het verhaal van Loes

"Jij weet de vinger feilloos op de zere plek(ken) te leggen bij mensen die te maken hebben (gehad) met narcistisch mishandeling. Deze mensen kunnen bij jou heel goed terecht voor waardevolle tips, handvaten en inzichten. Je methodes daarin zijn heel bijzonder en al moet men natuurlijk zelf het pad naar herstel bewandelen, jij weet mensen absoluut in de enige juiste richting te begeleiden,op een warme empathische wijze die ze nimmer zullen vergeten. Mijn dank is groter dan in woorden uitgedrukt kan worden."