"Liever een einde met pijn,
dan pijn zonder einde" 


Je privacy

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens die je op de site achterlaat. Ik gebruik die alleen om je een reactie te kunnen geven. Je gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden aan anderen gegeven, tenzij je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Als ik verplicht ben uit hoofde van wet- of regelgeving, je persoonlijke gegevens aan derden te verstrekken, dan zal ik altijd proberen je hierover tijdig te informeren.

Op deze site worden geen 'track & trace'-cookies gebruikt. Je wordt dus nooit lastiggevallen met advertenties omdat je deze site hebt bezocht.

Technische problemen

Werkt de site niet goed? Mogelijk wordt er onderhoud aan gedaan. Probeer het later nog eens. Excuses voor het ongemak.

Bezoek je de site met een verouderde browser (IE9 of ouder)? Dan bestaat ook de kans dat sommige delen van de site niet goed werken. Installeer een nieuwe versie van je browser of kies voor Googe Chrome. Merk je dat er blijvende problemen zijn? Neem dan contact op.

Proclaimer

Je mag er van uitgaan dat de informatie op deze site juist is. Kom je toch iets tegen dat volgens jou niet klopt? Neem dan even contact op dan kijken we hoe we dat kunnen verbeteren.

Auteursrecht

Je mag delen van tekst gebruiken zonder voorafgaande toestemming zolang je daar geen commerciële bedoelingen mee hebt en je daarbij de bron vermeldt. Het is niet toegestaan om de afbeeldingen te downloaden, kopiëren of anderszins te gebruiken.