"Iedere angst is een tralie van je bestaan"

Zo werk ik

Het begint met veiligheid. En dus bepaal je zelf waar en hoe we contact hebben.
Dat kan bij je thuis zijn, in mijn praktijk, of op een andere - voor jou - veilige locatie of via de telefoon.

Ik luister naar je en zoek de verbinding. Vanuit vertrouwen gaan we op zoek naar de onderlaag, naar wie je echt bent. In jouw tempo leer je weer op jezelf te vertrouwen en bouwen. De muur waarachter je je noodgedwongen hebt moeten verschuilen, breken we samen steeds verder af. 

Ik loop het hele herstelproces naast je. Als ervaringsdeskundige weet ik dat zo'n proces met horten en stoten gaat. Dat je soms twee stappen vooruit gaat en weer één terug. En vaak op momenten waarop je het niet verwacht. Hoe fijn is het dan dat je mij kunt bellen voor een afspraak of luisterend oor. Ook 's avonds.  

 

Het verhaal van Loes

"Jij weet de vinger feilloos op de zere plek(ken) te leggen bij mensen die te maken hebben (gehad) met narcistisch mishandeling. Deze mensen kunnen bij jou heel goed terecht voor waardevolle tips, handvaten en inzichten. Je methodes daarin zijn heel bijzonder en al moet men natuurlijk zelf het pad naar herstel bewandelen, jij weet mensen absoluut in de enige juiste richting te begeleiden, op een warme empathische wijze die ze nimmer zullen vergeten. Mijn dank is groter dan in woorden uitgedrukt kan worden."